Blizancima novac, pred Rakom i Ovnom moguca prosidba,Skorpiji tajna veza…

Blizancima novac, pred Rakom i Ovnom moguca prosidba,Skorpiji tajna veza…

2024-06-21 Off By Admin

VAGA

Budite malo oprezniji kod svojih odluka i pazite sta odlucujete. Mozda cete bas ovih dana da jednom odlukom povredite nekoga. Tek kada budete shvatili koga, bice kasno. Zasto sluze izvinjenja, pa  ljudi smo!

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste u nekoga i to nije samo zanos i simpatija. U vasem slucaju to je cista i iskrena ljubav. Pred vama tajna veza koju cete kriti od okoline. Znacete i zasto, jer oko vas je mnogo onih sto zavide vasoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte da bezite od sebe i svojih osecanja. Pokazite sve ono sto osecate onoj sto vam je zauzela srce. Pred vama su dani za priznanja i iskoristite ih na najbolji moguci nacin.

 

JARAC

Mozda je red da poverujete jednoj ribi. Ona vas gleda i zeli da joj se priblizite, ali vi ste i dalje nesigurni. Mada osecate da biste mogli imati lepu emotivnu vezu, plasite se vezivanja. Kada volite, volite ludo!

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce da se vidi uskoro i da se oseca na svakom koraku. Iskoristite ove dane da se ispune vasi snovi, i ne oklevajte. Neka vase reci poteku, a osecanja polete kao ptice. Nadajte se da ce druga strana da vam uzvrati na ljubav ljubavlju.

 

RIBE

Neko vas prati i zeli da vam bude blizi. Osvajate ga svojom lepotom, svojom harizmom, i vreme je da se prepoznaju vase zelje. Neka ovo budu dani u kojima cete osecanja izneti na sunce. Odace vas oci da je ovo vasa sansa za srecu i da je morate iskoristiti.

Stranice: 1 2