Blizancima novac, pred Rakom i Ovnom moguca prosidba,Skorpiji tajna veza…

Blizancima novac, pred Rakom i Ovnom moguca prosidba,Skorpiji tajna veza…

2024-06-21 Off By Admin

 Dok neki imaju  srece sa novcanim dobicima,nekima ce biti moguca prosidba, a jednom zodijaku sledi tajna veza…

OVAN

Dok nista ne pomisljate sta vas ceka, pred vama moguca prosidba. Jednom lepom raku ste  brzo postali sve na svetu. Voli vas srcem i vreme je da razmislite o njemu. Sprema se da vas zaprosi. Sigurno cete biti u soku, ali dobro vagajte sve oko sebe.

 

BIK

Osecate se kao da vas se ne tice ni vreme sto tece, ni novcana kriza. U zadnje vreme ste radili mnogo, ali snosite posledice lose odluke.Morate da se uozbiljite i ovih dana okrtenete novi list.

 

BLIZANCI

Taman ste se bili ucutali jer niste bas  sa parama, a troskovi rastu.  I kako obicno biva, bas kada se ne nadate, zaprati vas dobra sreca. Sledi vam novac, pa da  li ce biti zarada ili tek pozajmica, videcete. Bicete obradovani!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec volite jednog ovna bas zato sto vam govori srce. U vasim ocima je tako poseban i vec mislite da je ljubav vaseg zivota. Nesto vam je u glavi, a to je da mu pripremite iznenadjenje zvano prosidba.

 

LAV

Mozda niste ni svesni da vas neko posmatra i prati sta radite. Cak prati gde idete i sa kime se vidjate. Kao da ste  spremni da svoju vezu  krijete od sveta. Tajna veza vas vodi  ostvarenju snova.

 

DEVICA

Nikako da se mirite sa nekim cinjenicama. Vreme je da prihvatite da ste doneli lose odluke. Sada se grizete zbog toga i skoro da cete trpeti  posledice. Sto pre se pomirite sa onim sto je, sve ce vam biti bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2