Petak,subota,nedelja:Dani koji nose srecu i radost,ali i nekima razocarenje i suze…

Petak,subota,nedelja:Dani koji nose srecu i radost,ali i nekima razocarenje i suze…

2024-06-20 Off By Admin

VAGA

Ako ste u dilemi, vreme je da nesto ucinite. Ono sto vas brine u zadnje vreme, morate da resavate. Nemojte da odlazete problem, vec sedite i razmislite kako da ga resite. Ne sutra, za bilo koji dan, vec danas i odmah.

 

SKORPIJA

Ide vam dobro i ne zalite se na rezultate svoga rada. Da ste umorni jeste, ali mozete i da planirate odmor. Vase srce kuca zeleci da se dokaze pred jednom osobom. Cinite sve da je opcinite svojom samostalnoscu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neko vas posmatra, ali zeli i da sami primetite skrivene poglede. Cini sve da steknete lepu sliku o njoj. Morate joj odati priznanje da nije samo dobar radnik. Konacno obratite paznju na njenu lepotu i simpatije koje vam upucuje.

 

JARAC

Razocarenje, pa i suze, morate uzeti kao svako normalno stanje. Bas kako srecu, tako zivot nosi i tugu. Zato nemojte sve da odmah uzimate srcu i da dozivljavate  kao kraj sveta. Mozda vas necije reci razocaraju, ali ce vas obradovati nesto drugo.

 

VODOLIJA

Ako mozete da se snadjete bez jedne osobe, pokusajte. Nemojte da trazite njenu paznju, kad vidite da vas je zanemarila. Vreme je da se okrenete novim koracima i tacno znate kako da joj uzvratite. Ucinite je ljubomornom tako sto cete biti u drustvu jednoga bika.

 

RIBE

Vec planirate da ovo budu vasi dani  i dani za planirani odmor. Zasto konacno i ne pocnete da pakujete kofere? Ostali ste da radite kada je vecina ljudi negde na planini ili tek na plazi. Odmarajte i vi, jer posao nece pobeci. Vreme je da se organizujete.

Stranice: 1 2