Petak,subota,nedelja:Dani koji nose srecu i radost,ali i nekima razocarenje i suze…

Petak,subota,nedelja:Dani koji nose srecu i radost,ali i nekima razocarenje i suze…

2024-06-20 Off By Admin

Pred vama dani koji nose radost i srecu, ali nekima i suze i razocarenje!

OVAN

Mozda bi ovo mogli biti vasi dani, zasto da ne? Ne mora sve da bude posao i samo radne ovaveze. Niste cak ni toliko placeni da biste sve svoje vreme podredili poslu. Deo vremena posvetite jednoj devici koja vas posmatra.

 

BIK

Ponasate se sasvim ravnodusno, ali vasa situacija nije ravnodusna. Vreme je da pocnete da delujete i da se izjasnite. Da li su samo vase zelje u vasem srcu ili cete ih konacno izgovoriti? Recite da ste zaljubljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zavrsavate zapocete obaveze i zadovoljni ste rezultatima. Zato cete malo odmarati i planirati sta dalje. Mozda da se posvetite drustvu koje ste zapostavili u zadnje vreme. Cekaju vas  da vam prenesu neke dogadjaje.

 

RAK

Ovi dani koji slede mogli bi biti za srecu i radost. Bicete obradovani  jednom osobom i iznenadjem koje vam sprema. Okrenite se konacno sreci koju ce vam prirediti i pokazite zahvalnost jednoj osobi.

 

LAV

Vec ste prezaposleni tako da nemojte nista planirati za sada. Neka malo rade i oni koji odmaraju dok vi ne znate za predah. Zasto da radite za osobu koja ubira vase poene, a nista vam ne pomaze? Ocitajte joj lekciju.

 

DEVICA

Nije vam lako, ali nemojte da gubite nadu. Morate ostati i jaki i dostojanstveni, ma kako da vam bude. Mozda ne ocekujete nista osim suze i razocarenje. Ipak ce se vase prilike dosta popraviti na bolje. Bolji dani tek slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2