Ovan i Bik: Vasa sudbina do kraja leta!

Ovan i Bik: Vasa sudbina do kraja leta!

2024-06-19 0 By Admin

BIK:

Posao:

Odavno ste u poziciji koja vas cini nervoznim, i vreme je da budete spremni za bolje vladanje.  Na izmaku ste snage a da niste ni krenuli da se borite  za svoj novi radni prostor.Odavno ste slobodni i radite samo nesto sto morate.Jednostavno samo neke obicne  stvari i ono sto bas ne mozete da izbegnete.

Trenutno ste spremni da se okrenete necem novom, ali su vas snasle neke nove stvari.Bez stalnog posla  i redovnih obaveza, vi ste skoro nesigurni da se pokazete.Od vas se ceka da se okrenete jer uskoro vas ceka nesto novo. Pred vama je velika sansa za lep posao i vase stalno zaposlenje. Uhvatili ste se za tu sansu, i sada dok cekate da se sredi papirologija, kao da se plasite. Do kraja leta cete trebati da startujete.

Novi pocetak je pred vama i vi cete morati da sve to ispostujete.To da li se kajete, ili se samo plasite, to je vec do vas! Do kraja leta cete znati da se morate uozbiljiti i prihvatiti posla. Ne da ste do sada lencarili, ali niste bili odgovorni, niti ste mislili. Vreme je za rad i obaveze.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav:

Vasa sreca je da ste na putu da nadjete nekoga sebi ravnoga.Vec ste imali vezu koja vam je postala bolna proslost. Bila je to jedna velika i prava fatalna ljubav.Dok ste trajali ceo svet je bio vas, ali se brzo raspala ta veza.Ne da nije bilo ljubavi, bilo je! Kako ste se sreli, tako ste se zavoleli! Cim su pocele rasprave i nesporazumi, tako ste se i rastali.

Kod vas je bio splet  losih okolnosti i one su vas rastavile.Imali ste  ono sto bi zvali vezom na daljinu, a to nije odgovaralo ni vama, ni njoj. Od tada ste sami, ubedjeni da  ljubav donosi probleme. Sada je krajnje vreme da prekinete samovanje i da nadjete novu ljubav.

Ako nista drugo, duzni ste sebi dati novu sansu. Resite se proslosti i zaboravite sve sto je bilo. Vreme je da nova sreca ima novo lice, nove korake i nova desavanja.Osvrnite se i pokazite da vas neko zeli u svoje srce. Probajte da otkrijete ko vas to voli, i ko vam tajno zeli da mu skidate zvezde sa neba. Vreme je da i vi budete neciji ceo svet, i necije sve u zivotu.

Otkricemo tajnu, nekome vec jeste, samo da otkrijete ko vas to obozava. Do kraja leta cete biti u vezi koja ce procvetati i postati i snazna i trajna. Srecu ce u vas zivot doneti osoba koju cete voleti svim srcem. Bas kao sto ce i ona vas.

Stranice: 1 2