Ovan i Bik: Vasa sudbina do kraja leta!

Ovan i Bik: Vasa sudbina do kraja leta!

2024-06-19 0 By Admin

OVAN

Posao:

Vreme je da se dobro zamislite do kraja leta sta vas ceka.Sta je ono sto se desava  i sta ce vas tek naci u obimu vasih obaveza, tek cete da vidite.Pred  vama je da razmislite sta vam je vazno i sta planirate.Obaveze koje ste sebi nametnuli nece biti ni lake, ni male.Bice sirokog obima, ali cete se  nekako vec snaci, do kraja leta.

Vi cete zeleti da budete uporni i da cinite sve sto vas moze svrstati u velike  i mocne. Pred vama je posao koji cete prosiriti, pa mozda cak razmislite i o nekom manjem. Jedan bi bio u sklopu  radnih obaveza, dok ce drugi biti nesto privatno. Sa jednim cete kolegom da usmerite svoje radne polje, pa cete zajedno raditi, i zajedno  deliti i zaradu.

Ici ce vam dobro, pa cete tako nastaviti i dalje.Do kraja leta i lepe zarade i lep biznis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ljubav:

Vasa ce ljubav da bude nesto sto ce vam ici malo losije u odnosu na vase radne obaveze.Dok vam vas posao cveta, osecate kao da vene vasa ljubav. Nece vas emotivna sreca, a vi sanjarite da volite i da budete voljeni.Srce vas vuce napred i vreme je da to pokazete jednom raku.Vec ste  bili spremni da se okrenete boljim koracima, i da se okrenete novom polju.Do kraja leta vase emotivno polje ce morati da procveta.

Vreme je da se  i vi zaljubite i da budete voljeni.Vas  osecaj da  volite jednoga raka odavno, morate pokazati.Zalud je  da volite i tako gusite svoju ljubav ako niste spremni da je pokazete. Uskoro ce pocetak leta i vi morate da se radujete  i da pokazete  da cete uciniti sve. Pridjite mu, otvorite svoje srce, i pokazite da ste voljni da ucinite sve da vasa veza zazivi. Do kraja leta, mozete biti srecni.

Ne gledajte na ponos, kad se voli, ponos moze da bude i neprijatelj i najveca prepreka.Iznesite svoja osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2