Karma,bivse i nove ljubavi:U narednih sedam dana sledi haos!

Karma,bivse i nove ljubavi:U narednih sedam dana sledi haos!

2024-06-18 Off By Admin

 

  LAV

Sami ste krivi sto vam sada ne ide. Imali ste sve na svetu, nekoga ko vas je voleo svim srcem, ali vam je bilo malo. U danima koji su pred nama, vama sledi dokaz da je ta osoba srecna. Da je krenula dalje, da je pronasla nekoga ko ce je voleti na pravi nacin, sto je vrlo vazno da kazemo… A vi, ma sta da uradite, ne mozete nista promeniti. Ne vredi vam da se kajete.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce lavovi koji su sada u vezi doziveti ostvarenje najvece zelje. Dakle, moguce je da ce doci do toga da vam voljena osoba dokaze koliko ste voljeni na zaista poseban nacin. Zasluzili ste more ljubavi, jer ste more suza vec isplakali. Nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Sreca stize. Konacno stizu dani ljubavi i za vas. Ono sto je svakako najvece iznenadjenje je to sto ce se u vas zivot vratiti jedna posebna osoba. Neko iz vase proslosti pati za vama i zbog vas. I ako odlucite da joj date sansu, imajte na umu da cete ovog puta moci da kazete da ste konacno srecni. Zasluzili ste da sreca bude na vasoj strani i da uspete u svojim planovima, bas kao sto ste oduvek zeleli.

Ako ste u vezi, voljena osoba vam sprema posebno iznenadjenje i bice vam jasno koliko ste zapravo bili voljeni, i koliko tek jeste, i tek cete biti. Imali ste kraj sebe pogresne ljude, ali sada je konacno tu prava osoba. I jedino sto vi treba da radite-treba da cuvate ono sto imate.

Stranice: 1 2