Ciganske karte savetuju:Vreme je da ovaj zodijak ide na sve ili nista!

Ciganske karte savetuju:Vreme je da ovaj zodijak ide na sve ili nista!

2024-06-17 0 By Admin

VAGA

Zodijak ste kojem ciganske karte savetuju da budete malo poverljiviji. Ako ne prema svima, onda vise verujte bar onima bliznjima.Uvek su tu za vas, pa zasto vam i sada ne  bi bili od pomoci kada osecate nesigurnost i strah od jedne velike odluke. Posebno poverenje morate ustupiti jednoj  skorpiji. Voli vas i odana vam je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zodijak ste kojem ciganske karte vide neke nove istine, medju njima i jednu bolnu. Shvatite da je to sve zivot i lep i siv, i da nudi i srecu i tugu. Ako prihvatite neminovnost, lakse cete se izboriti sa njima, makar vas i bolelo u dusi.Nekom ste se nadali sve do sada, ali jasno, da  ste imali lazne nade.

 

STRELAC

Zodijak ste kojem ciganske karte vide neuspeh, a na to niste navikli. Ticace se jedne osobe koju zelite odavno i zakleli ste se na avanturu sa njom. Vreme je da vam pokaze da ne morate imati bas sve sto pozelite. Ona bi sa vama vezu koja bi trajala, a provod, nikako.  Mozda nije rano da se vezete, mada mislite da je jos rano?

 

JARAC

Zodijak ste kojem ciganske karte savetuju da cinite sve da biste osvojili jednu ribu.Od vas se ceka da budete strpljivi, ali uporni da je osvojite. Izmicace na korak ispred vas, a vi je sledite bez odustajanja. Vec joj se svidjate i drago joj je da u vasoj upornosti vidi vasu jaku i cistu emociju prema sebi.

 

VODOLIJA

Zodijak ste kojem  ciganske karte savetuju  da zivite za danas, a ne za sutra. Stalno upirete misli sta ce biti sutra, i zato ne znate da uzivate u trenutku  danas. Posto je svima  buducnost neizvesna, pa i vama, vreme je da samo mislite o sadasnjosti. Sada je trenutak za vasu srecu, i uzivajte u njemu!

 

RIBE

Zodijak ste kojem ciganske karte  vide novu ljubav na pomolu.Od vas  se ceka da budete darezljivi u pokazivanju lepog raspolozenja.Jedan ce vas jarac zeleti za partnera  jer vas vec voli. I vama je to jasno, samo zelite jos malo da uzivate u trenutku saznanja da vas neko toliko moze voleti. Vise necete uzmicati, nego cete i vi izliti svoja osecanja.

Stranice: 1 2