Ponedeljak,utorak,sreda:Nije samo pocetak radne nedelje,vec i pocetak srece ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Nije samo pocetak radne nedelje,vec i pocetak srece ovim znacima!

2024-06-16 0 By Admin

VAGA

Pred vama je novi pocetak srece, a videce se i gde. Bice da ste neko kome ce da krene iznenada. Odluka koju cete doneti bice ispravna i to ce vam dati krila. Krecete put uspeha koji ce vam obezbediti i lepu zaradu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Okrecete novi krug i ponovo neke velike poslovne poduhvate. Dokle cete samo da se predajete obavezama? Vreme je za pocetak vase emotivne srece, i okrenite se malo i licnom zivotu.  Samo da znate, sreca se ne kupuje!

 

STRELAC

Imate ove dane da se okrenete ozbiljnom poslu. Vreme je da se okrenete svemu da biste znali sta zelite. Ispitajte svoja osecanja i dobro se usmerite tamo gde vas ona povedu. Da li zelite poslovni napredak, ili samo drustvo jedne osobe?

 

JARAC

Budite usmereni ovim danima i cinite sve sto vam je moguce. Neko vam daje novu nadu da cete moci da budete zaljubljeni ponovo. Ako ste i bili povredjeni do sada, vreme je za novi pocetak. Pocetak vase emotivne srece.

 

VODOLIJA

Imate srece da se radujete i jedva cete uspeti da sakrijete svoju srecu. Ne mora da se zna da ste na putu pomirenja sa jednom osobom. Stalo vam je do nje i prema njoj ste jako bolecivi. Ako ucinite pogresan korak, nista od pomirenja.

 

RIBE

Vreme je da se zabavite svojim brigama i da prihvatite obaveze. Sve vam se dalo do sada, pa se nadate da nece biti smetnji ni dalje. Pred vama dani sto kucaju pocetak nove radne nedelje. I cemu se nadati osim obavezama koje ne mozete odgoditi.

Stranice: 1 2