Leto-doba romanticnih ljubavi, ali i preokreta na emotivnom polju ovih zodijaka!

Leto-doba romanticnih ljubavi, ali i preokreta na emotivnom polju ovih zodijaka!

2024-06-16 Off By Admin

VAGA

Pokazite da cete znati da cenite paznju jedne osobe. Odavno vam se udvara i vreme je preokreta na vasem emotivnom polju. I ne slutite da necete biti ravnodusni i da ce ljubav da plane iz nicega.

 

SKORPIJA

Vasa osecanja  prema jednom lavu blede i uskoro cete znati sta vam je ciniti. Verovatno cete okrenuti novi list i poci ka nekom drugom bicu. Ne smete vise da gubite vreme, vec morate opet da krenete od nule. Vreme preokreta i definitivnih odluka je pred vama.

 

STRELAC

Jedan vas lik odavno gleda i zeli da vam menja zivot. Kako stvari stoje, izgleda da ce da menja i vase navike.  Iznenada ce doci do velikog preokreta na vasem emotivnom polju, jer ce vam srce odjednom zakucati jace.

 

JARAC

Nemate sta da se brinete za desavanja koja slede. Vi samo sledite svoje srce i budite odlucni da ga slusate. Smernice koje vam bude signaliziralo, vi pratite i sreca ce da vas zaprati. Konacno prava ljubav u pravo vreme.

 

VODOLIJA

Uskoro pocinje leto a zna se da ono donosi mnogo preokreta. I za vas ce da donese jedno novo lice kojem necete odoleti. Vasa je sreca  da cete se naci na pravom mestu u pravo vreme. Tako ce vas emotivni svet da poprimi vesele boje. Zaljubicete se.

 

RIBE

Samo da ne bude vecih smetnji, i vi se necete zaliti. Vi ste osoba koja je zadovoljna sitnicama. Ono sto budete zeleli, sebi cete i da priustite. Ako osetite da morate da menjate stvari, vi cete menjati ono sto treba. Za sada cete da pratite srce.

Stranice: 1 2