Leto-doba romanticnih ljubavi, ali i preokreta na emotivnom polju ovih zodijaka!

Leto-doba romanticnih ljubavi, ali i preokreta na emotivnom polju ovih zodijaka!

2024-06-16 Off By Admin

Pred vama doba romanticnih ljubavi, ali i preokreta na emotivnom polju ovih zodijaka!

OVAN

Pred vama leto a to je doba romanticnih ljubavi. Pravo vreme da se i vama desi ljubav i da budete zaljubljeni. Osoba koja ce se zagledati u vas, osvojice vase srce na prvi pogled. Bice lepih preokreta.

 

BIK

Moracete da nadjete pravo resenje, umesto sto nalazite trenutna resenja. Vasa situacija je dosta losa i morate je popraviti. Za pocetak vam treba ozbiljno radno mesto, a poslije kako zelite.

 

BLIZANCI

Uozbiljite se sto se tice vasih osecanja. Morate poceti da uvazavate jednoga raka. Vec dugo trpi vasu volju i podrzava vas u svemu. Vreme je da vi podrzite njega i budete neko ko ce da njemu pusti na volju.

 

RAK

Doba je preokreta, pa cinite da nesto menjate u svome zivotu. Morate znati sta ciniti da bi vama bilo bolje. Morate se okrenuti sebi i konacno prestati da cinite po volji jednoj osobi. Morace da vam uzvrati.

 

LAV

Ako znate da ce biti bolje u narednom periodu, cinite sve da bude. Jedna vam se osoba zamerila, a vi je i dalje volite. Vreme je da uzvratite ili da okrenete novi list. Neka kaze sta planira, kako biste znali na cemu ste sa njom.

 

DEVICA

Od vas zavisi kako cete se moci revansirati vernom prijatelju.Neko vas je zaduzio mnogo puta, i bice red da ucinite i vi nesto. Radi se o pomoci oko organizacije odmora, a necete ni znati da cete se i sami neocekivano odmarati u drustvu jedne osobe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2