Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana kada zelje mogu postati stvarnost!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana kada zelje mogu postati stvarnost!

2024-06-15 Off By Admin

 VAGA

Ovo je prilika da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Znak ste koji je mnogo patio ali svemu losem dolazi kraj. Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite jer promene slede i ostvarenje necega do cega vam je oduvek jako stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Bice ovo dani za velike stvari. Ljubav vam kuca na vrata. Ostalo je sve na vama ali ova tri dana mogu da donesu pomirenje sa nekim do koga vam je jako stalo iako vi to dobro krijete. Dajte sebi vremena.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je ovo prilika da dobijete ono sto zelite  jer ce ova tri dana doneti ostvarenje svega o cemu ste mastali. Nemojte dizati ruke od svojih zelja. Moguce je da niste svesni koliko ste zapravo blizu srece ali to ce se uskoro promeniti.

 

 JARAC

Vazno je da naglasimo da ne treba da obecavate cuda. Da je vazno da budete iskreni. Neko sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete je dati to je samo na vama. Ucinite ono sto srce nalaze i idite ka svom cilju. Ovo je prilika da vam se neke zelje ostvare i da dobijete ono sto vam treba…

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate ste je ono sto vam treba. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi konacno srecniji nego ikada do sada. Nemojte dizati ruke od svoje srece vec idite u susret svojim zeljama. Bice ovo lep period.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da znate jeste da ce ovo biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Sreca ce biti tu, a vi konacno znak koji ce biti nagradjen za svoja dobra dela. Naredna tri dana ce doneti mogucnost napredovanja.

Stranice: 1 2