Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana kada zelje mogu postati stvarnost!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana kada zelje mogu postati stvarnost!

2024-06-15 Off By Admin

Dragi nasi, pred vama je horoskop za zadnji dan u ovoj sedmici, i prva dva dana sledece sedmice…

 

 OVAN

Ova tri dana ce biti prilika da nadjete vremena za sebe. Vi ste znak koji se dugo borio za one koje voli i sada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Mislite o tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Jako je vazno da kazemo da je jasno da ste nekome vazni i dragi. Vama sledi prava ljubav i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sreca ce biti na dohvat ruke. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite kako se ne bi ste kajali.

 

BLIZANCI

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Znak ste koji je voljen iako vi toga sada niste svesni. Neko sa vama zeli jos jednu priliku i bitno je da se radujete svemu sto dolazi. Bice ovo dani kada prava ljubav moze da pobedi i to je jako vazno.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Vi ste neko ko ce docekati da mu neko ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite kako posle ne bi ste zalili.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je vazno da budete iskreni. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ucinite onako kako nalaze srce. Nemojte davati lazne nade bas nikome kako ne bi ste posle zalili. Ovo moze biti zanimljiv period.

 

 DEVICA

Ljubav ce vama kucati na vrata. Ono sto treba da znate jeste da cete biti miljenik sudbine. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi napokon znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sreca je tu ali je vazno da uzivate u svemu sto sledi i da se radujete onome sto dolazi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2