Subota,nedelja,ponedeljak:Malo vremena za mnogo iznenadjenja!

Subota,nedelja,ponedeljak:Malo vremena za mnogo iznenadjenja!

2024-06-14 0 By Admin

VAGA

Tri dana su malo,  za iznenadjenja koja slede. Osim sto cete biti prijatno obradovani, vasa ce srecva da ide uzlaznom stepenocom. Cak i ne pomisljate da bi vam se moglo desavati nesto lepse duze vreme. Razuverite se  u tome!

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani vasih obaveza, ali se necete zaliti. Za sada ste vise nego srecni sto vam dobro ide. Ova tri dana ce vam doneti jos iznenadjenja. Radujte se sto se vas uspeh nastavlja i ide u nizu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Imate svoje namere da osvojite jednu ribu i necete od njih odustati. Cak ni po cenu da vam se to nije moguce ostvariti. Vi znate sta hocete i vreme je da date sve od sebe. I makar vas u pocetku ignorisala, shvaticete da nije ravnodusna.

 

JARAC

Vode vas osecanja napred ali i vas ogroman elan. Neko vam se dopada i ovih cete dana da se  trudite na sve strane. Zato se radujte sto cete biti u prilici da odgovorite na sve strane. I da ne zapostavite  svoje obaveze,  a i da ne odustajete od one koju volite.

 

VODOLIJA

Budite svesni svojih pokusaja da se mirite sa jednom osobom. Nemojte se mnogo nadati, da vam kasnije ne bi bilo teze. Okrenite se svojim svakodnevnim desavanjima i nemojte da se trudite tamo gde je neuspeh vec vidjen.

 

RIBE

Jedan vas strelac voli i tajno mu se svidjate. Zeli da budete par, pa ucinite i vi nesto. Svi znaju da niste ravnodusni,  a znate  i vi. Zato budite spremni da odgovorite na osecanja koja vam bude pokazao. Ne pravite se ludi, recite mu da i vi volite.

Stranice: 1 2