Letnje ljubavi: Za sedam dana pocinje leto i evo kome slede letnje ljubavi!

Letnje ljubavi: Za sedam dana pocinje leto i evo kome slede letnje ljubavi!

2024-06-14 Off By Admin

VAGA

Letnja ljubav ce vam se desiti jos sa pocetka leta. Ovo su mozda poslednji dani u kojima niste iskreno srecni. Bas oni u kojima se samo ispitujete. Vreme  je da se okrenete onoj koja ce vas uskoro naci.

 

SKORPIJA

Vec ste imali romanse tako da od njih bezite. Bili ste razocarani u danima kad ste mislili da ste najsrecniji na svetu. Ali ma kako bezali, od ljubavi koja sledi, necete moci da pobegnete.

 

STRELAC

Budite svesni nekih perioda koji dodju i odu. Bilo bi lepo da iskoristite leto koje je pred vama. Mada cete vredno raditi, nece na odmet biti ni letnja ljubav. Necete je moci izbeci i da hocete. Zaljubicete se!

 

JARAC

Za vas ce sve biti lepo tokom leta sto sledi. Budite oprezni u svemu sto budete hteli i budete cinili. Cuvajte se jedne slatkorecive osobe koja ce vas pokusati da zavede. Vi  niste avanturista! A ona ce pokusavati da vas zavede.

 

VODOLIJA

Ostanite dosledni sebi i svojim principima, i ne dajte da vas neko zavede. Svseni ste da sve vase zelje moraju biti u skladu sa vasim stavovima. Neko ce pokusati da vas zavede i natera da radite kako on zahteva. Vi niste neko kome diktiraju drugi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ostanite takve kakve i jeste i neka ide dan za danom. Vas razum je vas pokretac u svemu. Sve lose stvari i lose prilike, vi shvatate kao neminovnost. I utoliko ce vam biti lakse ako vas izneveri jedan bik. Navikli ste da uvek realno sagledavate stvari, pa cete opet tako.

Stranice: 1 2