Letnje ljubavi: Za sedam dana pocinje leto i evo kome slede letnje ljubavi!

Letnje ljubavi: Za sedam dana pocinje leto i evo kome slede letnje ljubavi!

2024-06-14 Off By Admin

Za sedam dana pocinje leto i evo koga cekaju letnje ljubavi!

OVAN

Uskoro ce leto, a to je vase omiljeno godisnje doba. Vreme je da se zna da cete se prepustiti carima leta. Odmaracete, ali cete i raditi i tako ce se vase leto i pretvoriti u najlepse godisnje doba.

 

BIK

Niste ni svesni nekih svojih nada koje su zaista nerealne. Vi nikako da se spustite na zemlju, vec zivite u oblacima. Realnost vam je sasvim drugacija. Morate da se uozbiljite i budete svesni cinjenica koje nisu uopste povoljne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Stalno ste u zelji da vam se desi letnja ljubav, ili tek romansa. Vreme  je da se okrenete  boljim smernicama od onih kojim ste do sada isli. Da bi vam se nesto desilo, morate sudelovati bilo kako. Pokrenite se!

 

RAK

Vas san u srcu i dalje zivi, ali vas teraju obaveze. Skoro da necete ni odmarati jer cete previse raditi. Mogli biste da povedete racuna o sebi i svome srcu. O onome sto zeli vase srce licno.

 

LAV

Pred vama godisnje doba koje vam nudi provod, zurke i nove letnje ljubavi. Bilo bi vreme da i vama desi jedna takva, i da se malo i vi opustite i ne brinete. Zato postanite opusteniji i pristpacniji za one koje vas simpaticno gledaju.

 

DEVICA

Znate da ste svesni i svoje pozicije i vremena sto sledi. Zato ucinite da se  to vreme iskoristi bas kako i treba. Vasa ocekivanja ce se srediti  tako sto cete morati da delujete mudro i sasvim neocekivano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2