Druga polovina juna: Dva znaka ce se naci oci u oci sa srodnom dusom!

Druga polovina juna: Dva znaka ce se naci oci u oci sa srodnom dusom!

2024-06-14 Off By Admin

VAGA

Budite spremni na susret sa nekim, jer samo sto se nije desio. Nemojte biti nepoverljivi, bolje je da budete realni. I zasto mislite da nece biti susret sa srodnom dusom? I zasto mislite da srodne duse ne postoje, kad cete se naci sa njom, oci u oci?

 

SKORPIJA

Znate da se niste okrenuli za osobom koja vasa je povredila. Zasto onda sada sebe hvatate u mislima o njoj? Sada je pravo vreme da krenete dalje i da se usmerite ka novoj ljubavi. Po mogucnosti, nekom potpuno drugacijem liku.

 

STRELAC

Osecate da ce vas naci ona prava i da tek sledi susret sa srodnom dusom. Cak i da nema sanse, to oseca vase srce. Mada se borite  sa brojnim obavezama, malo cete i odmarati. Zelite vreme za sebe i svoje licne misli i osecanja.

JARAC

Niste ni svesni da predstoje bolji dani, dok sada brojite u sebi. Cutite i nervirate se zbog nekoga, a znate da vam to ne vredi. Vase misli ce se konacno srediti  tek pri jednom neocekivanom susretu. Susretu sa srodnom dusom!

 

VODOLIJA

Nemate mnogo izbora ali se morate snaci. Vreme je za najbolja resenja, pa gledajte da tako i vladate situacijom. Vama se desava  neko zatisje pred buru. Vas zivot se vrti u krug i mnonotono vam je sve oko vas. Umesto sto nikako da prihvatite stvari, budite razumniji.

 

RIBE

Vs san je da idete slobodno iz dana u dan i da se ne vezete. Ipak cete se zaljubiti i vezati za jednu osobu. Na vase iznenadjenje, nece vam trebati  mnogo da shvatite  sa ste ucinili suprotno svojim planovima. Necete se buniti, niti ce vam sta smetati.

 

Stranice: 1 2