Druga polovina juna: Dva znaka ce se naci oci u oci sa srodnom dusom!

Druga polovina juna: Dva znaka ce se naci oci u oci sa srodnom dusom!

2024-06-14 Off By Admin

Dva znaka ce se naci oci u oci sa srodnom dusom i to u drugoj polovini juna!

OVAN

Ne biste zeleli nista novo da se desava, vec da zavrsite preostalo. Imate vec ono sto vam je za sada prioritet. Mada ne biste da vas ometa bilo ko, ipak se nikad ne zna. Jedna devica mozda vam stane na zulj.

 

BIK

Ponasate se kao da vam je bas sve potaman. Vreme je da vam bude bolje i da pokazete da cete se pobrinuti za neke obaveze. Mnoge ste do sada ignorisali, ali od sada cete morati da ih se zauzmete.

 

BLIZANCI

Budite mnogo odresitiji kada su neke odredjene stvari u pitanju. Probleme koje imate, skoro da ignorisete.  Dalje ne smete tako, vec morate da reagujete onako kako morate!

 

RAK

Osecate se nemocnim u poziciji koja vas je snasla. Nikako da se okrenete svetlijim mislima, vec ste u neizvesnosti. Prepustite se vremenu, jer vreme treba da prodje da se neke stvari srede. Moracete da uticete na jednog blizanca.

 

LAV

Budite to sto jeste i kada ne pricate nista i kada pricate. Onaj ko vas voli, neka dodje do vas, ako mu je to zelja. Ne zelite da namecete svoja osecanja onoj koja ih ne zeli da prizna.  Vi ste lav, pa cete biti strpljivi, ali i oprezni.

 

DEVICA

Vreme je da se nadjete oci u oci sa srodnom dusom. Neka ovo budu vasi dani i dani u kojima cete se moci radovati. Na pomolu je susret koji menja sve i koji vam donosi mogucu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2