Petak,subota,nedelja:Tri dana za cuda i za ljubav!

Petak,subota,nedelja:Tri dana za cuda i za ljubav!

2024-06-13 Off By Admin

 VAGA

Ono sto treba da znate jeste da ce naredna tri dana doneti pravu ljubav. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Upoznacete nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ta osoba ce vas jako brzo zavoleti.

 

SKORPIJA

Ovo su dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ovo su dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama i planovima. Neko zeli da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Ovo ce biti dani kada ce vam neko svoju ljubav dokazati na delu. Pustite da vas vodi vase srce. Imajte na umu da nema sumnje da cete moci da kazete da se okrenulo kolo srece.

 

JARAC

Ovo dani ce biti prilika da dobijete ono sto zelite. Ljubav vam kuca na vrata. Dugo ste patili ali sada su pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste uspeli ono do cega  vam je stalo. Sledi vam i jedan lep susret.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada ce posebno uzivati pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi. Dakle sve je moguce pa ce doci do toga da se okrene kolo srece, pa da cak budete i zaproseni. Uzivajte u svemu sto sledi i radujte se jer imate prava na to.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Jednom raku je stalo do vas. Vi ste neko ko ce dobiti dokaz necije ljubavi. Dakle, ako tom raku date priliku… Jasno je da bi mogao itekako da vas usreci.

Stranice: 1 2