Za ove znakove, period koji sledi mogao bi da bude premija!

Za ove znakove, period koji sledi mogao bi da bude premija!

2024-06-13 Off By Admin

VAGA

Budite odredjeniji i znajte sta hocete i sta je ono sto zelite. Vasa ljubav vas vodi ka jednoj osobi, ali nikako da je pokazete. Niste svesni da to morate uciniti sto pre. Zato i sami postupite po nalogu srca, jos dok nije kasno za takvu mogucnost.

 

SKORPIJA

Vase obaveze nisu tako obimne, ali zahtevaju vreme. Zato povedite racuna da ne biste kasnili sa njima. Okrenite se rezultatima rada, a ne samo svojim zadacima. Tako cete biti zadovoljniji. U  zadnje vreme vam se posao cini mrskim.

 

STRELAC

Ako idete napred, nadjite srce pa krenite njegovim stazama. Vec ste ga davno izgubili, i sada morate da ga pronadjete ponovo. Na vama je da znate sta cete i kako dalje. Da li cete da ozivite proslost, ili cete da okrenete novi list?

 

JARAC

Okrenite se novim koracima i cinite da vam krene na bolje. Vase emocije ce morati da se prorede i da se srede u svakom slucaju. Morate znati da se usmerite negde u nekom odredjenom pravcu. Ovo su pravi dani za to, i postavite sebi neki cilj.

 

VODOLIJA

Morate da znate da vas jedna riba posmatra i nikako da vas razume. Mada gaji neke simpatije prema vama, nikako joj niste pristupacni. Obratite paznju i budite joj malo blizi. Dozvolite joj da vam pridje, mozda zeli vezu sa vama.

 

RIBE

Tek cete otkriti mogucnost da se priblizite jednoj vodoliji. Mada vam se cinila daleko, tek cete se naci na istoj strani. Kada se pogledate oci u oci, znacete da vam je ta daleka osoba postala bliska srcem. Bice vam premija u vasem emotivnom zivotu. I vise od toga.

 

Stranice: 1 2