Za ove znakove, period koji sledi mogao bi da bude premija!

Za ove znakove, period koji sledi mogao bi da bude premija!

2024-06-13 Off By Admin

Za ove znakove period koji sledi mogao bi da bude premija!

OVAN

Vredni i savesni, gledate da zavrsite svoje preostale obaveze. Vasa sreca je da ste uspeli da odradite sve vaznije i ostaje zavrsnica. Period koji sledi zelite samo za sebe. I pored sebe jos jedno bice. I kada bi se to desilo, za vas bi znacilo vise nego premija!

 

BIK

Vase okolnosti nece biti bas povoljne, ali cete se nekako snaci. Ucinite  nesto da vam se poprave prilike koje su u zadnje vreme nepovoljne. Pred vama moguce resenje, koje ce da vam ponudi jedan blizanac.

 

BLIZANCI

Zelecete da jednom biku ukazete na jednu mogucu priliku. Sagledali ste da je u losoj situaciji, i zelite mu pomoci. Vi ucinite svoje, a on kako hoce. Morao bi da sagleda da imate najbolje namere da mu pomognete. Vazne su vase dobre i postene namere.

 

RAK

Budite svesni da morate da sebi posvetite bar neko vreme. Za vas bi moglo biti premija, samo ako poslusate sebe i krenete za licnim zeljama. Srce vam kuca zarom da vam se ukaze prilika da pridjete jednoj osobi. Potrudite se!

 

LAV

Okrenite se ka jednoj devici koja vas odavno posmatra. Zasto se tvrdoglavite i zasto se pravite vazni, kada vas voli? Ovi dani ce tek da budu premija za vas, kada vam pridje i izgovori dve carobne reci. Dobicete volju za zivotom.

 

DEVICA

Vasa emocija ce vas povesti ka osobi do koje vam je stalo. Vreme je da saznate da ste vodjeni srcem, i da je vase srce iskreno. Budite svesni  da vas prati sreca, jer cete konacno da se nadjete oci u oci sa srodnom dusom. Ta ljubav ce za vas biti vise nego da vas je snasla premija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2