Bik i Rak:Spremni su na sve,ali ne grade srecu na tudjim suzama!

Bik i Rak:Spremni su na sve,ali ne grade srecu na tudjim suzama!

2024-06-13 Off By Admin

 RAK

Ovo je znak koji moze sve sto pozeli, ali sve sto radi, radi srcem. On ima dusu kakva se samo moze pozeleti. Mora se reci da je ovo osoba koja je svesna toga koliko vredi.

Naravno, rak je znak koji se bori za svoje potrebe tako sto bas nikada ne igra dvolicno. Ovo je osoba koja ce naci nacina da istraje u svojim namerama, u svojim ciljevima, u svojim zeljama… Rak je neko ko ce naci nacina da se dokaze na svim delima, ali je neko ko itekako zna sta hoce, i ko je voljen.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono po cemu se razlikuje od ostalih znakova je ta njegova zelja da usreci ljude koje voli. Vrlo cesto ce zaboraviti na ono do cega je njemu stalo ne bi li usrecio one koje voli.

I vazno je da kazemo da je rak znak koji ce naci nacina da dobije ono sto hoce, ali sve sto cini, cini posteno jer veruje u karmu. Znak je koji nema cega da se plasi iz prostog razloga sto ne cini drugima ono sto ne zeli da se desi licno njemu.

Rak je osoba koja dobro zna da proceni da li treba da kaze istinu, ili ne, ali je izvesno da ponekad koristi bele lazi. Prosto je osoba koja ne zeli da dozvoli da neko bude tuzan zbog njega. Ako vec moze da pomogne, rak to rado cini.

Stranice: 1 2