Bik i Rak:Spremni su na sve,ali ne grade srecu na tudjim suzama!

Bik i Rak:Spremni su na sve,ali ne grade srecu na tudjim suzama!

2024-06-13 Off By Admin

 Pricamo vam o biku i raku. O dva znaka zodijaka koja su posebna,ali i koja su jako tvrdoglava….

 

 BIK

Znak koji vrlo cesto ide na sve ili nista. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, vazno je da dodamo da ste osoba koja je posebna sama po sebi. Da ste neko ko ne obecava mnogo, ali ste znak koji se vodi time da  sve sto cini, cini posteno i iskreno. Znak ste koji se tesko zaljubi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas moze da privuce necija lepota ali je oduvek i zauvek karakter ono sto vas zadrzi. Moramo da kazemo da ste osoba koja ima divnu dusu i osoba koja ume i zna da prasta ali je vazno reci da dobro znate kada je vreme da se okrenete i odete. Pa cak i ako tu osobu volite svim srcem, vi ste neko ko prosto ne da na sebe i svaka vam cast na tome.

Osoba ste koja ima divnu dusu, i osoba koja rado svima oko sebe cini, pomaze, ali nikada ne zaboravljate one koji vam okrenu ledja kada vam je najpotrebnije.

Treba da kazemo da ste znak koji je odan i posvecen onima koje voli. Osoba koja nece okrenuti ledja bas nikada i bas nikome, ako moze da pomogne, a to je za svaku pohvalu.

Ono sto treba da naglasimo jeste da ste znak koji je najverniji na polju ljubavi i od vas se zapravo nikada ne moze ocekivati da prevarite. Isto tako, nikada necete ni oprostiti prevaru. Znak ste koji moze da istolerise sve, ali koji dobro zna da onaj ko jednom prevari, uradice to ponovo i ponovo…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2