Beli mesec u Blizancima od 14.juna do 11.januara 2025:Cestitamo ovim znacima!

Beli mesec u Blizancima od 14.juna do 11.januara 2025:Cestitamo ovim znacima!

2024-06-13 Off By Admin

Beli mesec u znaku blizanca od 14.juna pa sve do polovine januara sledece godine. Za ove znakove imamo jako vazne vesti.

 

 VODOLIJA

Beli mesec u znaku blizanca vama nece doneti nista posebno. Moramo da kazemo da je ovo period kada cete morati da donesete neke velike odluke. Vazno je da kazemo da su velike sanse da cete videti necije pravo lice. Da postoji neko do koga vam je jako stalo, ali da je izvesno da osoba o kojoj je rec prava mozda nije iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako dodje do toga da vidite da ta osoba nije zasluzila vasu ljubav, vazno je da krenete dalje. Da ma koliko vam bilo tesko, u svom srcu nadjete snage da krenete dalje… Bitno je da imate na umu da je ovo vas srecan period, i da je vrlo moguce da cete spoznati mnogo toga i pozeleti da promenite neke stvari u svom zivotu.

No, bitno je da kazemo da ce beli mesec doneti niz desavanja ako ste sada u vezi i da u tom slucaju treba da razmislite da li zelite vise od onoga sto sada imate. Moze da dodje do prosidbe pa je vazno da znate sta zelite i sta vam zapravo u zivotu treba.

 

 BLIZANCI

Beli mesec je u vasem znaku. Dolaze dani kada ce mnogo toga da se promeni, ali i kada cete moci da kazete da su vam se ostvarile neke zelje. Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je moguce da cete dobiti dokaz ljubavi od te osobe. Dokaz emocija, pravu ljubav, srecu koju bez imalo sumnje zeli i moze da vam pruzi. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Ako ste sada slobodni, imajte na umu da je moguce da ce uslediti susret koji ce mozda cak biti i ljubav na prvi pogled. Ovo ce biti dani tokom kojih cete spoznati sta je to iskrena emocija.  Traje period vasih rodjendana pa je moguce i da ce neke vase zelje konacno da se ostvare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2