Ribe i Vaga:Najlepsi medju najlepsima,rodjeni da budu kao mis sveta!

Ribe i Vaga:Najlepsi medju najlepsima,rodjeni da budu kao mis sveta!

2024-06-12 Off By Admin

 

 VAGA

Istina je da vaga zna da je najlepsi znak u zodijaku. Vaga je znak koji je poseban po tome sto ume da voli. Ali, i po tome sto dobro zna da je njeno lice lepo kao i njena dusa i srce, a to je jako vazno.

Moramo da kazemo da je vaga neko ko ce umeti da prepozna kada je vreme da se posveti sebi, a kada je vreme da nekome okrene ledja. Istina je da ovom znaku treba mnogo vremena pre nego se zaljubi ali kada se to desi skoro da nema toga sto nece biti u stanju da uradi. Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja ce dati svoju dusu. No, i osoja zna i kada je vreme da nekome kaze zbogom.

Ono po cemu se razlikuje od ostalih znakova je ta njena potreba da o svemu mnogo razmislja. Da pazi na svaku sitnicu. To je mozda i najbolji dokaz da je osoba rodjena u ovom znaku dobar covek zato sto nikada i ni u kom slucaju ne zeli da gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Vaga je neko ko je spreman da se bori za svoje zelje… Ali ko sve sto ima postize svojim radom i trudom. Vaga je posebna po svom stavu. Ovo je znak koji nece varati vec znak koji svojom lepotom moze da promeni ceo svet…

Stranice: 1 2