Ribe i Vaga:Najlepsi medju najlepsima,rodjeni da budu kao mis sveta!

Ribe i Vaga:Najlepsi medju najlepsima,rodjeni da budu kao mis sveta!

2024-06-12 Off By Admin

Dragi nasi,danas se fokusiramo na ribe i vage. Na zodijake koji su posebni po svojoj lepoti. No, naravno da to nije jedino sto oni imaju da ponude.

 

 RIBE

Najlepsi znak zodijaka, pored osoba rodjenih u znaku vage. Ribe su nezne, osetljive, krhke. Mnogi misle da su ribe osobe koje su nezne ali ono sto moramo da kazemo jeste da  one znaju biti i jake, uporne, snazne, sve to zavisi od situacije.

Posebno se izdvajaju zene rodjene u ovom znaku. Po tome sto imaju lepotu, sto imaju stav, po tome sto su nezne, iskrene, odane i verne. Ribe su dokaz da postoje osobe koje vole svim srcem ali koje znaju kada je vreme da se okrenu i odu. Ljubav je jako vazna, i ono sto ih vodi kroz zivot jesu emocije. Najlepsi  sinonim za ribe je upravo ljubav jer retko ko ume da voli tako nezno i posebno kao sto ume osoba rodjena u znaku ribe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je zodijak koji daje sve od sebe ali koji dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Imati kraj sebe osobe rodjene u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce voleti, ali i nekoga ko moze da vam posluzi kao primer za mnogo toga.

Nema nimalo sumnje da je osoba rodjena u znaku ribe neko ko zna sta hoce ali ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Ume da voli ali isto tako ume i da zaboravi i precrta kao da nije ni poznavala nekoga, a kamolio volela.

Istina je da osoba rodjena u ovom znaku ume da prasta. Ali, isto tako, riba je neko ko dobro zna kada je vreme da zaboravi, ma koliko da volela.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2