Ostatak sedmice ce doneti ostvarenje najvece zelje,a nekome slomljeno srce!

Ostatak sedmice ce doneti ostvarenje najvece zelje,a nekome slomljeno srce!

2024-06-12 Off By Admin

 BIK

Vase srce ce biti slomljeno. Ali, moramo da kazemo da to nece biti zato sto ste se zaljubili u pogresnu osobu, ili sto neko nije bio fer prema vama. Vi cete biti povredjeni samo zato sto cete shvatiti gde ste gresili. Imali ste nekoga ko vas je voleo, nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze srce i imajte na umu da je ovo period kada cete spoznati svoje greske. Ostatak sedmice je period kada cete moci da promenite neke stvari.

Ako vam je do nekoga i dalje iskreno stalo sada je pravo vreme da to kazete. Da cak nekome trazite i oprostaj. U tome nema nista lose.

Morate imati na umu da je vazno da budete iskreni i da znate da ovo ni u kom slucaju nije vreme da vam ponos igra glavnu ulogu. U tom slucaju nema sanse da cete dobiti ono sto zelite, niti da cete biti srecni. Vazno je da znate sta hocete, ali i kada je vreme da zaboravite na svoje principe koji se ticu toga da vam je ego uvek na prvom mestu.

 

  VODOLIJA

Vazno je da ne obecavate mnogo. i da smanjite svoja ocekivanja. Neko je spreman da se bori za vas, i imajte na umu da ce ovo biti dani kada treba da se posvetite sebi. Dozvolite da vas vodi vase srce. Uvek su vam svi drugi bili vazniji, ali sada je pravo vreme da se fokusirate na ono sto zelite. Sreca ce biti tu, a vi polako ali sigurno postajete znak koji ce dobiti srecu o kojoj je mastao.

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti vec znajte da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Itekako imate prava na to.

Stranice: 1 2