Blizanci i Bik:Volece vas ludo,ali ce sebe uvek voleti vise!

Blizanci i Bik:Volece vas ludo,ali ce sebe uvek voleti vise!

2024-06-12 Off By Admin

BLIZANCI

Znak kojem je ljubav jako vazna. Nema nimalo sumnje da blizanci znaju i umeju da vole kao niko na svetu. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja za pravu ljubav cini sve.

Pravi su srecnici onhi koji ih imaju kraj sebe jer time sto imaju blizanca imaju i osobu koja ce ih voleti iskreno. Biti im odana, verna, i ciniti sve za njihovu srecu. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali, blizanci su osobe koje nikome ne dopustaju da se igraju sa njima. Vole iskreno ali nisu naivni, i ne dopustaju nikome da im odredjuje kako ce ziveti. Prava istina je da blizanci mrze pravila. Ne vole i ne dopustaju da neko odlucuje umesto njih.

Blizanci vole da cuju tudje misljenje ali je najveca moguca istina da oni uvek rade po svome. Ali, postoji jos jedna bitna stvar. Sve dok ste prema blizancima dobri, oni ce biti jos bolji prema vama. No, onda kada im slomite srce, oni ce biti u stanju da vase slome mnogo jace, bolnije, na mnogo vise delova.

To znaci, blizanci su dobri ljudi ali nisu naivni.

U stanju su da za one koje vole odu na drugi kraj sveta, ali nece dozvoliti da ih iko pravi ludima, i igra se sa njihovim emocijama. Volece vas ludo, ali ce uvek sebe voleti vise.

Stranice: 1 2