Blizanci i Bik:Volece vas ludo,ali ce sebe uvek voleti vise!

Blizanci i Bik:Volece vas ludo,ali ce sebe uvek voleti vise!

2024-06-12 Off By Admin

 Danas vam pricamo o blizancima i biku.

 

 BIK

Ovo je znak koji ce vas ludo voleti. Ne postoji niko na svetu ko je u stanju da vas voli kao bik. Ali, isto tako, niciju ljubav nije lako ni zasluziti kao ljubav ovog znaka.

Bik je jedan od onih znakova kojima je uvek potrebno jako mnogo vremena pre nego zavole. Ali, kada se to desi, to je ljubav, emocija, to je sve ono sto ste zeleli. Sve ono sto vam je zapravo ikada bilo potrebno.

No, moramo da kazemo jednu veliku istinu.  Bik je neko ko ume da voli do neba, ludo, iskreno, ali ce uvek sebe voleti vise. Bik nikome ne dopusta da mu prica kako ce ziveti, koga ce voleti. Bik je znak koji se ne menja bas nikada i ni zbog koga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

U stanju je da voli do neba, do ludila, najjace, svim silama…Ali sebe uvek voli vise. Ovo je znak cije srce je veliko ali koji nikome ne dopusta da mu prica kako ce ziveti, koga ce voleti, i jos mnogo toga. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je osoba rodjena u ovom znaku posebna sama po sebi, i da je ovo neko ko ce naci nacina da iz svega izadje jaci, kao pravi pobednik.

Bik je u stanju da bude sve ono sto nikada niko nije bio ali isto tako, znak koji ce naci nacina da iz svega izadje kao pobednik. I sve dok ga neko voli i ceni, bik ce njega voleti jace i vise. Sve dok jednom ne odluci da ode, a kada se to desi… Nista ga na svetu nece ubediti da se vrati. Dugo mu treba, ali jednom kraj je zauvek kraj.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2