Tokom naredna 72 sata slede promene, radost i optimizam ovim znacima!

Tokom naredna 72 sata slede promene, radost i optimizam ovim znacima!

2024-06-11 Off By Admin

VAGA

Najvece promene ce vam se desavati bas ovih dana. Jedna devica ce vam prici i reci ono sto ima. Ako niste primetili njene simpatije, tek cete ih sada primetiti. Bice vam jasno da se zaljubljujete jedno u drugo.

 

 SKORPIJA

Prati vas sreca koja vam do sada nije bas bila naklonjena. Nikada nije kasno za promene, pa zasto da ne? Vazno je da vas vodi optimizam, cak i ako se nemate cemu nadati. Tako mislite, ali cete se imati nadati nekome. Neko ce se iznenada useliti u vase srce.

 

STRELAC

Vasa je sreca da se mozete radovati i da ce vasa radost da potraje.  Pred novom ste vezom koja vas ceka. Pred vama dani  od kojih cete uciniti neke mnoge lepe trenutke. Gledajte da to budu dani prmene, radosti i optimizma.

 

JARAC

Osecate se zaljubljeno u jednu vodoliju, ali vas ona ignorise. Ponasa se kao da vam nista ne duguje, niti je zanimate u bilo kojem pogledu. Ucinite nesto po tom pitanju da bi se desile neke promene. Ona deluje  hladno i distancirano, ali oseca nesto.

 

VODOLIJA

Jarac vas simpatise i recite mu da i vi osecate iste simpatije. Srce vam kuca u grudima i govori da pocinjete da volite. Rado biste vi ucinili neki korak napred, ali cekate na drugu stranu. Zelite da vam prva priredi radost. Nije bitno da li ce vam reci da vas voli.

 

RIBE

Pred vama obaveze kojih ste se prihvatili, a znate da su preteske. I dok vredno budete radili da ih izvrsite, srce ce vas vuci napred. Ucinite da se okrenete prvo poslu, pa cete onda slobodno vreme za sebe. Vec sada znate sa kojom cete ga osobom da provedete.

Stranice: 1 2