Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpije i Blizanci izgubljeni u lavirintu zelja…

Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpije i Blizanci izgubljeni u lavirintu zelja…

2024-06-11 Off By Admin

VAGA

Mada ste dugo u dilemi, i dalje ste i bicete neodlucni. Vreme je da znate sta cete i sta vam je ciniti. Neke odluke zavise samo od vas, bez obzira sto smatrate da ne zavise. Pazite sta radite, jer se radi o vasoj sreci.

 

SKORPIJA

Imate srce koje vas vodi i vreme je da mu pocnete ciniti po volji. Za sada je u lavirintu zelja, a sve zelje su vezane za jedno bice. Takodje cete morati da svrstate u red svoje zelje. Naravno po vaznosti i prioritetu koji sami odredite.

 

STRELAC

Imate cilj koji vas vuce napred i koji cete  pokusati da ispunite. Nije vam sve po volji i nije vam bas sve kao sto se misli da jeste. Samo odajete sliku osobe koja sve moze i kojoj sve ide. Cilj vam je da osvojite jednu osobu.

 

JARAC

Naivno verujete svima, pa cak ce vas preveslati i jedan  lik. Zaljubicete se, a bicete zavedeni. Vi cete verovati da ste voljeni, a vi cete biti samo deo avanture koja vas ceka. Vreme je za istinu.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete odgovorni i da cinite sve kako se i ocekuje. Vase misli ne smeju da se gube, vec morate da budete koncentrisani na posao. To sto vam neko svesno odvraca misli, krivo je vase zaljubljeno srce.

 

RIBE

U lavirintu zelja i misli, nasli ste se u pravom haosu. Moracete da nadjete cilj, da sredite misli i odredite svoje prioritete. Tako cete konacno imati cvrsto tlo pod nogama. Do sada ste ga gubili, ali je sada pravi period za ozbiljne dalje korake.

 

Stranice: 1 2