Ovaj zodijak kune sudbinu, ali je put njegove srece blizi nego sto moze zamisliti!

Ovaj zodijak kune sudbinu, ali je put njegove srece blizi nego sto moze zamisliti!

2024-06-11 Off By Admin

Kunete sudbinu i krivite zivot sto vam je dao samo bol i tugu, ne sluteci srecu koja vam ide u susret…

RAK

I sami kunete sudbinu i krivite zivot sto vam je dao samo bol i tugu. Niste ni svesni sta vam se sve desilo, bas kao sto ne pretpostavljate sta vas jos ceka. U dusi nezni, moralno hrabri, sami ste sebi najveca podrska.

Pravi su dani da se okrenete ka sebi a ne da placete, patite i jadikujete.  Nemojte da se vracate u proslost koja vas boli. Od vas se ceka da je duboko u sebi potisnete i da je zakopate. Ne smete dozvoljavati da vas zaposedne tuga i da vam se opet lome srce i dusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pokazite da ste tokom zivota ojacali i da vas nista ne moze poremetiti iz korena. Do sada su to cinila vasa bolna secanja i vase suze koje ste krili. Boleli su vas zatomljena tuga i neispklakani plac. Sve ste ucinili da savladate suze, da glumite da vam je dobro.

Sada je vreme za vasu srecu koju i ne slutite dok vas lome vetrovi tuge.  Zaplacite, viknite, veselite se!  Vreme je da svi vide da zivite zivot dostojan coveka, a i ne robujete proslosti. Okrenite se novim svitanjima i izgradite nesto svoje. Pokazite da cete biti kovac svoje srece.

Radno ste se dokazali i sada ste mirni i hvaljeni. Vreme je za susrete koji ce vam vratiti osmeh na lice, i srecu u srce. Da nadjete neko drugo bice koje ce razumeti vasu bolnu proslost. Nekoga ko ce da vas razume u svemu i da vas podrzi u svemu. Ko ce vas postovati i uvazavati kao coveka, pa tek onda voleti kao prijatelja. I kao osobu svoga zivota.

I dok zbunjeni i nesigurni kunete sudbinu, i ne slutite kakva vas sreca ceka. Samo sto niste sreli onu koja ce promeniti ceo vas zivot. I postati najveca ljubav vaseg zivota.

 

 

Stranice: 1 2