Ovaj zodijak kune sudbinu, ali je put njegove srece blizi nego sto moze zamisliti!

Ovaj zodijak kune sudbinu, ali je put njegove srece blizi nego sto moze zamisliti!

2024-06-11 Off By Admin

Ovaj zodijak kune sudbinu, ali je put njegove srece blizi nego sto moze zamisliti…

SKORPIJA

Mozda da niste svesni cak ni sebe, a kamoli zivota oko sebe. On ispred vas tece i prolazi, a vi kao da to ne primecujete. Stalno ste pod utiskom da vreme stoji i da se nista ne menja.

Osecate ko da vas nece ni sreca, niti bilo sta dobro, a kamoli nesto lepo. Kao da ste u nekom zacaranom krugu iz kojega ne vidite izlaz. Najgore od svega jeste to sto niste svesni da ste sami krivi za to. Da niste svesni sta ste sebi dopustili. I jos gore da ne cinite nista da se pokrenete i izadjete iz toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nesvesni vremena sto tece i svoje monotone situacije, zapadate u depresiju. I kako vas muci siva svakodnevica, tako ni sami niste svesni sta cete i kako dalje. Umesto da se pokrenete, vi stojite u mestu. Kunete sudbinu i tako zapadate u jos vecu monotoniju. Postajete nervozni i neraspolozenje sirite.

Za sve sto vam se desava, krivite sudbinu. Zamerila vam se jedan period i oduzela vam nesto jako lepo. Vreme je da shvatite da sudbinu mozete menjati samo vi, a ne tamo neke situacije.

Sve je do vas i do toga sta zelite, i da li cete uciniti nesto da sudbinu menjate. Da ne  Stojite u mestu, nego da se trgnete i krenete putem nekog cilja.  Da se odvoje vasi porioriteti sada, a ne da mislite sta ste izgubili.

Najvaznije da se okrenete sebi i sadasnjosti, kako biste gradili lepsu buducnost. Da zaboravite proslost i krenete napred u buducnost. Vas put srece je blizi nego sto mozete zamisliti.

Nastavak na sledecoj stani…

Stranice: 1 2