Vaga i Lav:Sedam dana koji slede donose pravu ljubav,ali nekome i raskid!

Vaga i Lav:Sedam dana koji slede donose pravu ljubav,ali nekome i raskid!

2024-06-10 Off By Admin

 LAV

Bitno je da imate na umu da ce narednih sedam dana doneti pravu ljubav. Da cete zapravo spoznati sta je ono sto vam treba za srecu. Sami ste svesni toga da ste imali nekoga ko vas je voleo, nekoga kome ste bili na prvom mestu, ali ta osoba nije umela da ceni ono sto ste joj pruzali.

Sada je vrlo moguce da traje period vaseg kajanja, period kada cete spoznati gde ste pogresili ali je vazno da naglasimo da je ovo prilika da naucite zivotnu lekciju. Da kada vas ponovo neko bude voleo, tu osobu cenite, cuvate, negujete ono sto imate.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da naglasimo i to da ce narednih sedam dana doneti mogucnost resavanja problema koje imate na polju karijere. Sada vam mozda fali novca ali cete u narednim danima dobiti priliku da napredujete. Nekim lavovima sledi poslovna ponuda koja ce biti jedna od onih koje se ni u kom slucaju ne odbijaju.

Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da ce narednih sedam dana doneti i pomirenje sa nekim iz proslosti. Moguce je da nekome iz proslosti, nekom prijatelju, clanu porodice, silno falite. I da ce vam to na delu dokazati i pokazati.

Treba da imate na umu vaznu cinjenicu da su ovo dani kada ce mnogi od vas dobiti ono sto su zasluzili.

Ako ste cinili dobro, dobrom se svakako mozete nadati.

Stranice: 1 2