Junska sreca: Znacajni dani juna za sve zodijake!

Junska sreca: Znacajni dani juna za sve zodijake!

2024-06-10 Off By Admin

Junska sreca: Znacajni dani juna za sve zodijake!

OVAN

Svakako da novu srecu vidite u novoj ljubavi. Vreme je da vam je donese ovaj mesec. Ne ocekujete nista sto niste zasaluzili i za sta se niste licno izborili. Zasluzili ste da vas snadje junska sreca.Sredina meseca ce biti taj dan.

 

BIK

Moglo bi biti  i za vas nesto mnogo bolje, pa cak i nesto znacajno. U svakom slucaju za vas ce to da bude u prvoj polovini meseca. Dakle, bas ovih dana mozete ocekivati nesto znacajno. Neko junsko cudo na radnom polju. Neocekivani uspeh ili nesto slicno.

 

BLIZANCI

Upravo ste imali, pa cak nekima od vas jos traju lepi i znacajni dani. Dok neki slave radne pobede, drugi slave dane svoga rodjenja. I dok traje euforija slavljenicka, nekim blizancima sledi junska sreca na emotivnom polju.

 

RAK

Vasa ljubav je tako lepa da ce vam se krajem juna ostvariti zelje. Vasa junska sreca citace se na vasem licu. Naravno da volite i tek cete znati da ste voljeni. Uz to jos i koliko! Neki rakovi se zaljubljuju od dvadestog juna na dalje.

 

LAV

Nose vas emocije i to je ono sto vas prati, pa ih nemojte gusiti. Pokazite to onome koga volite, pa cak i ako ste ljutite na odredjenu osobu.  Budite to sto jeste, kako se ne biste zavarali ni vi, niti onaj ko vam se nada.

 

DEVICA

Da se zna samo da preterujete, jer ste tokom prethodnih dana radili mnogo. Nervozni ste, pa sebi pripisujete obaveze i koje nisu vase. Tek druga polovina juna ce biti vasa, i krenuce vam kako ocekujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2