Nedelja,ponedeljak,utorak:Skorpija ocarana, Rak zaveden, Blizanci zaljubljeni…

Nedelja,ponedeljak,utorak:Skorpija ocarana, Rak zaveden, Blizanci zaljubljeni…

2024-06-08 Off By Admin

VAGA

Dane sto slede morate iskoristiti i uciniti lepsim. Neko vam se dopada i iskoristite to. Od vas se ceka da budete svesni da cutanjem samo gubite. Zato osecanja na sunce.Pokazite sta osecate i  gledajte da vam bude uzvraceno.

 

SKORPIJA

Ocarani cete biti lepotom jednog lika da cete mu se otvoreno diviti. Necete to kriti ni od sebe, ni od te osobe. Mozda je na pomolu nova emotiovna veza, i to bas onakva kakvu ste prizeljkivali.

 

STRELAC

Stici ce vam poslovne vesti kojima se niste nadali. Neko ce vas mnogo hvaliti i pokusavace da sa vama ostvari poslovnu saradnju. Nemojte da se povlacite, no prihvatite. Nemate sta da izgubite! Posao vam uvek ide, pa sto ne  zaraditi kad vec mozete?

 

JARAC

Moracete znati sta raditi i sta su vam prioriteti ovih dana. Vreme je da se okrenete svojim ciljevima i nemojte da ih odlazete u zapecak. Mozda vam se desi srecna okolnost da vam krene nenadano. Ipak, vi krojite onako kako zelite!

 

VODOLIJA

Ovo su dani koji nece biti po vasoj volji. Nasuprot tome sto ste ubedjeni drugacije, mnogo cete se nervirati. Vasa  situacija nalaze da se malo povucete, i da se ne inatite jednoj osobi. Vladacete cestom promenom raspolozenja. Sto bi rekli, od smeha, do placa.

 

RIBE

Nije vam vazno sta vas ceka, vec da budete mnogo odlucniji. Cim pokazete vecu odlucnost, sve mora da bude kako treba. Cekate vesti koje kasne, ali ako ne stignu, budite direktni. Nazovite doticnu osobu od koje ih cekate i  budite sigurni sta vas ceka.

Stranice: 1 2