Nedelja,ponedeljak,utorak:Skorpija ocarana, Rak zaveden, Blizanci zaljubljeni…

Nedelja,ponedeljak,utorak:Skorpija ocarana, Rak zaveden, Blizanci zaljubljeni…

2024-06-08 Off By Admin

Tokom naredna tri dana ce neki biti ocarani, neki zavedeni, a neki iskreno zaljubljeni…

OVAN

Ipak cete samo putem svojih obaveza, i one ce vas ispunjavati. Vasa sreca je da se  vase radne obaveze ispunjavaju na vreme i da ste hvaljeni. I ovih dana cete raditi, ali vas ceka poziv koji ce vas obradovati.

 

BIK

Trudite se da odradite jedan posao, ni malo lak. Na vama je da se snadjete, ali cete moci zatraziti i pomoc. Zasto vam sluze prijatelji, ako ih sada ne potrazite. Kada oni vas traze, potrazite i vi njih.

 

BLIZANCI

Poceli ste se ponasati zbunjeno i nesigurno, a ne znate zasto. Svi vide da ste sveze zaljubljeni. Na vama je samo da iskoristite ove dane i da pokazete svoja osecanja. Usmerite ih na pravu adresu.

 

RAK

Budite jasni i precizni, u onome sta zelite i napravite razliku, sta osecate.Tvrdite da ste zaljubljeni i da volite. Vreme je da razmislite da li ste zavedeni. Da li je zaista samo avantura na pomolu, ili je obostrana ljubav u pitanju?

 

LAV

Budite svesni da ovi dani mogu biti u vasem  znaku. Sve je do vas, pa gledajte sta cete ciniti. Mogli biste se potruditi da osvojite onu koja vam je zapela za oko. Nece biti ravnodusna.

 

DEVICA

Imate vreme za sebe koje ne znate da iskoristite. Zato se postavite kao mnogo odgovornija osoba. Mnoge obaveze namecete sebi, a to vam ne vidi niko.Vreme je da pocnete misliti o svome zdravlju. Cemu nepotrebni poslovi po celi dan?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2