Zvezde ce se opasno zaigrati u zivotu ovih zodijaka!

Zvezde ce se opasno zaigrati u zivotu ovih zodijaka!

2024-06-07 Off By Admin

VAGA

Vreme je za neke vazne odluke koje necete moci da izbegnete. Od vas se ceka da budete spremni da pokazete hrabrost. Ono sto morate, to i ucinite. Vazno je samo da vase odluke budu razumne, a ne ishitrene.

 

SKORPIJA

Mada  vas neko duze vreme prati, jos se niste odali da ste primetili. Zasto?Mozda se zvezde opasno zele zaigrati na polju vaseg emotivnog zivota.  Vama fali neko ko ce vas voleti i ceniti zbog svega sto jeste i sto niste uspeli. Da biste bili potpuno srecni, fali vam jedan lik.

 

STRELAC

Uvek pratite srce i ne slusate razum kad ono zakuca jace. Mozda vam uskoro slede bas takvi otkucaji srca. Ne zurite, no dobro oslusnite i srce i mogucnosti da ono nastavi kucati. Moguca lazna ljubav, ali vecimna avantura se tako zavrsi.

 

JARAC

Niste u prilici da verujete u zvezde, ali ste imali srece vise puta. Osecate da se ljubav budi u vasem srcu. Kakve ce biti okolnosti ako pokusate da se priblizite onoj koja vas je ocarala? Budite oprezni. Mozda zeli samo avanturu, a vi to niste.

 

VODOLIJA

Vasa sreca ce planuti neocekivano i bice na zavidnom nivou. Gledajtre da je podelite sa onom koja je zasluzna za vas osecaj srece. Ne morate joj mnogo pricati, ako ste skrti sa recima. Uputite joj pogled koji ce reci vise od svake reci.

 

RIBE

Budite razboriti kao i uvek, pa nemojte se zaliti. Cak i da nesto nije kako treba, vi to uzimate kao neminovnost. Mozda je vreme da krenete dalje i da se opet upustite u nesto lepo i novo. Imacete sansu nove emotivne veze koja je skoro na pomolu.

 

Stranice: 1 2