Velika ljubavna prognoza za sve znakove:Evo sta donosi naredni period!

Velika ljubavna prognoza za sve znakove:Evo sta donosi naredni period!

2024-06-07 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da je tvoja ljubavna prognoza sada takva da moras da slusas glas svog srca. Ako postoji neko do koga ti je stalo sada je pravo vreme da to i kazes. Nema poente u tome da se kriju emocije. Kada nekoga volimo onda to treba da pokazemo.

SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za emocije. Fokusiraj se na sebe i na ono do cega ti je stalo. Treba da imas na umu da je misljenje nebitnih ljudi bilo i ostalo nevazno i nebitno. Nemoj da ti to kvari srecu.

 

STRELAC

Odlicno cete se osecati. Bice ovo jako lep dani. Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da su pred tobom sada odluke. Neko iz tvoje proslosti sa tobom zeli da nastavi gde je stao. Na tebi je hoces li mu dati sansu.

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred tobom dani kada ces moci da kazes da si dobio novu sansu za srecu. Ono sto moramo da kazemo jeste da ti sreca konacno kuca na vrata, zajedno sa ljubavlju. Dolazi do jednog divnog poznanstva…

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto ti je sada na prvom mestu. Emocije mogu da pobede u danima pred nama. Ovo su zapravo dani kada ti sledi susret koji moze cak da bude i ljubav na prvi pogled. Misli o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Dolaze dani za radost. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je nemoguce moguce. Ali, jako je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Recite istinu,kakva god da je, vasa je. Mislite o tome. Ovo nije vreme za laznja obecanja.

Stranice: 1 2