Pretesko breme za Rakove, Blizance i Vage, dok Vodolije i Lava cekaju najlepsi vikend dani!

Pretesko breme za Rakove, Blizance i Vage, dok Vodolije i Lava cekaju najlepsi vikend dani!

2024-06-07 Off By Admin

VAGA

Odluke koje morate da donesete ovih dana, cine vam pretesko breme. Osecate kao da se zivot poigrao sa vama jer kao da vam je postavljen ultimatum. Neke odluke ce biti ispravne, neke pogresne, i tako tece zivot.

 

SKORPIJA

Krenulo vam je, pa vam je lepo i osecate se pocastvovano. Jedna osoba vas bodri u svemu, mada imate podrsku bliznjih. Mozda ce ovih dana da vam se desi susret koji ce odrediti vasu dalju sudbinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zelite mnogo toga, ali se necete ustrucavati da to i priznate. Jedna  vas riba posmatra kao da joj se dopadate. Primetili ste i vi sve te skrivene poglede, pa niste ravnodusni. Ne gusite emocije, vec pokazite da se zaljubljujete, bas kao i ona.

 

JARAC

Nece vam biti lako, ali cete naci vremena za sve. Ako ste radili sve sto se od vas i ocekivalo, ovo ce biti dani za vas odmor.  Neka se pokrenu oni oko vas koji se uzdaju da cete da radite za njih. Pustite svoj glas.

 

VODOLIJA

Najlepsi vikend dani tek slede i vreme je da uzivate.  Vreme da shvatite sta je san a sta java i da konacno sredite osecanja. Haos misli u vasoj glavi ukazuje da ste zaljubljeni i da volite. I samo da znate da cete ovih dana i voleti i biti voljeni.

 

RIBE

Morate sebi dati  za pravo da izjasnite sve ono sto zelite i osecate. U srcu vam je jedan strelac i vreme je da i on to sazna. Cak i ne slutite da se i on oseca isto zaljubljeno i zbunjeno, kada ste vi u pitanju. Zasto se ponasate kao deca koja nemaju hrabrosti da priznaju istinu?

 

Stranice: 1 2