Bik i Skorpija: Na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost, donece odluku svoga zivota!

Bik i Skorpija: Na putu koji razdvaja proslost i sadasnjost, donece odluku svoga zivota!

2024-06-07 Off By Admin

 Pred sto puteva i sto staza, trazite putokaz, ali ga morate naci sami. Jedino vazno je da taj put odvaja proslost od sadasnjosti i vodi napred, u nova svitanja…

SKORPIJA

Stojite na raskrscu svoga zivota i ne znate kuda poci. Rado biste napred, ali se sami plasite poci. Srce vas vuce u proslost, tamo gde vam je ostalo sve, pocev od misli i snova…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Tamo gde morate poci, nece vam niko moci da pomogne. Sve cete morati sami, pocev od svojih ciljeva, do onoga cemu tezite. A teziti morate da hrabro krenete napred i da vam se srce ispuni novom nadom.

Pred vama sto puteva i sto staza, a vi trazite putokaz. Navikli ste na pomoc bliznjih, na podrsku uskog kruga prijatelja. Ipak cete sada morati da zaboravite na takvu pomoc. Ne sto ste ih zaduzili, pa vise ne zele da vampomazu. Na odluke svoga zivota, morate sami.

Radno ste postali samostalni, dosta uspesni i snalazljivi. Mnogi su vas precenili, ali vam sada skidaju kapu. Uspeli ste da se ostvarite radno, ali vas to ne raduje.Boli vas proslost, a muci sadasnjost.

Vreme je da menjate  nacin posmatranja stvari. Ako zelite lepsu sadasnjost, proslost cete morati da potisnete.  Sada kada ste uspeli da se ostvarite radno, morate cinite promene i na emotivnom polju. Vreme je da opet volite i da budete voljeni.

Ako ne razdvojite ono sto morate, i ne nadjete prioritete,  nista od lepsih dana. Zato hrabro napred i u lepsa sutra. Vreme je da proslost nestane, a sve sto cini sadasnjost, da postane lepse.

Donesite odluku svoga zivota i idite naped bez  osvrtanja nazad.

Stranice: 1 2