Naredni period:Bas ovaj zodijak koji se plasio vezivanja iznenada ce stati na ludi kamen!

Naredni period:Bas ovaj zodijak koji se plasio vezivanja iznenada ce stati na ludi kamen!

2024-06-07 0 By Admin

VAGA

Jedna  devica ce da pokusa bas sve  da vas  zadrzi  i da vas osvoji za sebe. Niste mislili da joj dajete povoda, ali ce vas sarmirati na vrlo neobican nacin. Sta ce se desiti kasnije nece vam biti vazno, ali cete se osecati trenutno  srecni. I pocastvovani  paznjom koja ce vas sa svih strana obasipati.  Njena ce vam ljubav biti vredna kao dragi kamen.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste bas za neke  veze, ali trenutno razmisljate o jednoj. Neko vas zeli osvojiti i pokusace sve da vas i osvoji.Nije da vam se ne svidja, ali cete morati  da unapred razmislite. Imali ste losu srecu prethodni put i  tarot vam citanje sada daje znak da ne treba da se plasite. Gore je sto se izolujete, probajte  pa da ne zalite  sto niste pokusali.

 

STRELAC

Niste za neke duge veze, i niste za vezivanja na duze staze. Vi ste vise sarmer kome leze  lepe avanture, pa se  nikako ne mozete zamisliti u vezi zauvek. I ne slutite da cete stati na ludi kamen, i tako i samoga sebe iznenaditi. Ponece vas osecanje ljubavi prema jednoj osobi i moguce je da cete stati na ludi kamen.

 

JARAC

Da li ste  spremni da sacuvate svoj mir i da konacno  stanete uz svoje srce i svoja osecanja? Ne morate ih po svaku cenu pokazati i ne morate traziti da vam se uzvrate. Znacete da budete strpljivi i da se vodite srcem  koje ce se znati da izbori za pravu ljubav. Strpljivi uvek, znacete da se izborite za ono sto prizeljkujete, na neki svoj nacin.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da ove dane ispratite i da se nekako usmerite u jednom smeru. Kamen spoticanja i svaku mogucu prepreku probajte da predjete i da je ucinite premostivom.  Od vas se ocekuje da  se vratite na uobicajeni kolosek, i da tacno idete za zeljom koja vas vodi i vuce ka jednom jedinom  cilju.

 

  RIBE

Nije vam moguce da ste  prokockali neke svoje sanse, a da niste to ni primetili.Od vas se ceka da budete spremni da jednu osobu uvrstite u svoje nove prioritete. Nek vam postane zelja koja vas vodi i ono sto osecate da vas ka njoj i nosi. Vasi snovi da joj se posvetite i da budete dostojni ljubavi koja ce medju vama da bude ocigledna.

Stranice: 1 2