Vaga i Lav:Sedam dana za promene,a nekima od vas i za ljubav!

Vaga i Lav:Sedam dana za promene,a nekima od vas i za ljubav!

2024-06-05 Off By Admin

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da sledi sedam dana za promene. Da ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Vi ste neko koga ce zapravo karma da nagradi za sve one lepe stvari koje ste uradili. Njih nije uopste bilo malo.

Najvece iznenadjenje za vas ce biti povratak nekoga iz proslosti u vas zivot. Vi mozda sada patite zbog neke bivse ljubavi, pa cete saznati da i ona misli na vas. No, to moze biti bilo ko, prijatelj,  clan porodice, bilo ko. Svakako da je u pitanju osoba koja vam je nedostajala i da vi vise od svega zelite da se ta osoba vrati u vas zivot i sa vama nastavi tamo gde je zapravo stala.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemojte odustajati od ljubavi, i samo pustite da srce odluci sta je ono sto je za vas najbolje jer cete samo u tom slucaju i moci da kazete da ste srecni.

Ovo ce biti sedam dana tokom kojih cete spoznati da postoji karma. Cinili ste dobro, znak ste koji pre svake odluke dobro razmisli da li ce nekome nauditi. I posto ste to sto jeste… Nagrada za dobrotu tek sledi. Svaka vam cast na tome sto ste takvi kakvi jeste.

Stranice: 1 2