Naredna tri dana ce biti duboko urezana u secanja ovih zodijaka!

Naredna tri dana ce biti duboko urezana u secanja ovih zodijaka!

2024-06-05 Off By Admin

VAGA

U dilemi ste, a morate se okrenuti resenjima. Dobro znate ko od vas zahteva resenja, pa vam ne vredi da se dvoumite. Ako ste nesigurni u sebe i svoje licno misljenje, potrazite pomoc prijatelja. Jedan blizi prijatelj ce vam se naci pri ruci ovih dana.

 

SKORPIJA

Zasto da se okrecete od zivota i svega sto vam zivot pruza? Prestanite ziveti od secanja i bolnih uspomena. Glavu gore i pokazite svima i ko ste i koliko vredite. Vec ovih dana okrenite novi list.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Teraju vas obaveze koje ste sebi zacrtali za ove dane. Zasto se uvek drzite svoga plana i uverenja da sve mora biti kako planirate. Vec planirate neke obaveze, ali ce vam se desiti nova ljubav, mimo plana. Zato ce ova tri dana biti duboko urezani u vasa secanja.

 

JARAC

Vasa ljubav  ce da zablista, a da se necete ni nadati tome. Susret koji samo sto se nije desio, ucinice cudo vasem srcu. Donece vam nemir, ali i moc novoga leta. I sta reci, osim da cete se radovati kako odavno niste.

 

VODOLIJA

Mozda bi ovi dani morali da se razlikuju, bar po bilo cemu, od prethodnih. Nece vam biti lako, ali cete se naci na novoj raskrsnici. Ovo su dani u kojima morate odlicno startovati da se kasnije ne biste borili sa nedostatkom vremena.

 

  RIBE

Samo vasi razumni stavovi mogu da se poklope sa ciljevima koje vidite da ima partner. Pravi se da je vazniji i da je dominantan, ali nije. Budite mudri i pustite ga da cini nove korake, a vi ga sledite. Ovo su dani promena, pa ih iskoristite.

Stranice: 1 2