Sreda,cetvrtak i petak:Karma ce nagraditi ove znakove!

Sreda,cetvrtak i petak:Karma ce nagraditi ove znakove!

2024-06-04 0 By Admin

VAGA

Mozda biste morali doneti neke lepe odluke koje oduzujete do daljnjeg. Nemojte da oklevate, vec se povedite i srcem i razumom. Previse ste savesni i vredni da biste imali  razloga da se brinete o necemu. I verujte da cete biti nagradjeni za svoj  trud.

 

SKORPIJA

Propustate jednu po jednu sansu da se odlucite za jednu osobu. Ona vas odavno gleda, a vi nikako da joj uzvratite. Ako vam se svidja, ohrabrite je ovih dana. Verujte da razmislja da se okrene i zaboravi na sansu da budete skupa. Zato ako vam je stalo, dajte joj neki znak.

 

STRELAC

Nalazite se na ivici strpljenja i skoro da vas strpljenje i izdaje. Do sada ste bili uvereni da vas neko zeli za sebe, kao sto i vi osecate isto. Neke ce price stici do vas, i napravice haos u vasoj dusi. Gubite strpljenje da dobro ispitate o cemu se radi. Potrazite istinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Naivno ste verovali da vas neko voli, ali cete biti iznevereni. Ipak, ako gubite na jednoj strani, bicete  dobitnik na drugoj strani. Pred vama je susret koji obecava mnogo vise srece. Bicete nagradjeni srecom i novom ljubavlju, od strane karme.

 

VODOLIJA

Ovih dana cete morati da menjate svoje misljenje.Tome ce vas navesti osoba kojoj ste mnogo popustali. Bili ste bolecivi prema njoj i sada cete da se suocite sa pravim cinjenicama. Ono sto cete shvatiti bice prava istina. Ali i istina koja ce vas zaboleti.

 

RIBE

Necete se obazirati na neke lose okolnosti. Ovo ce biti vasi dani i dani vasih odluka. I kada je vas zivot  u pitanju, zivecete ga onako kako vi hocete. I nikada onako kako vas neke osobe teraju da zivite. Niti kako bi to voleli oni sto vam nisu prijatelji.

 

Stranice: 1 2