Evo sta tokom meseca otkrivaju ciganske karte za vas znak!

Evo sta tokom meseca otkrivaju ciganske karte za vas znak!

2024-06-03 Off By Admin

VAGA

Odavno ste u uverenju da je sve u vasem zivotu pod kontrolom. Tek cete uskoro uvideti da ste ziveli u zabludi. Vasa istina je mnogo drugacija i vi ne mozete da se mirite sa njom. Tokom meseca karte vam otvaraju oci da se suocite sa pravom istinom.

 

SKORPIJA

Mozete se kladiti da nece ici bas sve tako lako kao do sada. Pred vama su prepreke kao sto ste i predvideli. Posebno ce vam se kao prepreka naci jedna osoba koja vas ne podnosi. Mozda je vreme da joj odrzite lekciju.

 

STRELAC

Jasno vam je da ste u prednosti i da ste spremni da ucinite bas sve. Sto se tice jedne odredjene osobe, ucinili biste sve samo da vas primi u svoje srce. Od vas se ceka da cinite prve korake kako biste doprineli da vam se popravi vas emotivni zivot.

 

JARAC

Ako ste bili u zabludi do sada, od sada je red da progledate. Kao da ste bili slepi kod ociju,  niste se mogli miriti sa necim. Sada je vreme da se otvore sve karte. I kako kazu ciganske karte, vreme je da i vi zaigrate na poslednju kartu.

 

VODOLIJA

Vreme je da stanete izmedju dve  vatre i izmedju dve najvece svoje ljubavi. Jedna nikako da shvati da joj necete moci nista. Druga strana pak misli da cete njoj srce dati. Odlucite se na cijoj ste strani, i kome cete dati srce.

 

RIBE

Tokom meseca cete raditi ali karte vam vide i novcani bonus. Tako cete biti spremni da se okrenete jednoj osobi. Sada se vise necete ustrucavati da je niste dostojni. Vreme je da stanete rame uz rame sa njom. Ona sto vas je ignorisala, sada ce vas voleti.

Stranice: 1 2