Blizancima i Rakovima pocev od sada, pocinje slavlje, Bikovi trenutno zadovoljni…

Blizancima i Rakovima pocev od sada, pocinje slavlje, Bikovi trenutno zadovoljni…

2024-06-03 Off By Admin

VAGA

Morate doneti odluke koje zivot znace i  tako ga uciniti boljim. Niste neko ko voli promene, ili ne bar one drasticne. Sada cete za promenu morati da ucinite nesto bas drasticno. Vreme da se okrene tocak srece za trista stepeni.

 

SKORPIJA

Niste neko ko zna da priredi velika iznenadjenja ali cete sada to uciniti. Vi cete biti osoba zbog koje ce jedna druga osoba da bude srecna. Postacete njen povod za srecu i slavlje, pa cete uzivati oboje.

 

STRELAC

Navikli ste da budete uspesni u svemu i to po svaku cenu. Zasto mora bas tako i zasto uvek? Umesto sto sebe suvise opterecujete, dajte sebi malo predaha. Nekad se i okolnosti menjaju, tako da i kad racunamo na uspeh, mozemo izgubiti.

 

JARAC

Naivno cete poverovati u ljubav jedne osobe, jer ce vas voditi zaljubljeno srce. Zasto ne poslusate mala upozorenja velikih prijatelja? Ne odvracaju vas sto vas mrze, vec sto vas jako vole. Vi ste zaljubljive prirode i ne vidite pravu istinu.

 

VODOLIJA

Mozda ste imali povod za slavlje, ali ga niste iskoristili. Niste znali da prepoznate srecu, ali cete imati drugu sansu. Budite obazrivi kako biste prepoznali momenat koji vam moze posluziti. Iskoristite sve adute ovih dana.

 

RIBE

Mozda da niste spremni na ono sto vas ceka, ali cete se navici. Svima je tesko da se navikavaju na nove okolnosti, pa ce biti i vama. Zato se ohrabrite i budite hrabri za nove korake i nove promene. Nesto ce vam dobro doci.

Stranice: 1 2