Ponedeljak, utorak, sreda: Nije samo pocetak nove sedmice, ovim zodijacima su novi dani i nova sreca!

Ponedeljak, utorak, sreda: Nije samo pocetak nove sedmice, ovim zodijacima su novi dani i nova sreca!

2024-06-02 Off By Admin

VAGA

Nova sreca i jedan novi pocetak je pred vama. Radujte se sreci sto vas ceka i svemu sto sreca nosi. konacno cete imati prelepe dane ispunjene lepim desavanjima. Budite zahvalni karmi za sve do sada. I za sve od sada.

 

SKORPIJA

Vec dugo se nosite sami sa zivotom i vucete zivotno breme. Zasto da sami nosite strah od sutrasnjice? I vama je vreme da budu novi dani i nova sreca. Okrenite novi list i pocnite je graditi sa nekim novim licem.

 

STRELAC

Vasa pozicija se moze menjati i  zato budite spremni na promene. To sto ste navikli da mozete sve, zaboravite. Ovih dana nadjite nacina da ispratite sve svoje namere. Ipak pokazite da  ste spremni da prihvatite ako nesto krene naopako.

 

JARAC

Vasa osecanja idu napred i rastu iz dana u dan. Osecate jacu ljubav prema jednoj ribi. Mozda cete imati prilike za direktan susret, oci u oci. I da joj nista od toga ne kazete, odace vas vasi zaljubljeni pogledi.

 

VODOLIJA

Osecate se nervozno i iznevereno od strane jedne skorpije. Znajte da gresite! Ipak da znate da vas niko nece voleti kao ona.  Bila je spremna da zanemari ceo svet i to samo zbog  vas. Vase je srce vuklo u smeru jedne druge osobe.

 

RIBE

Idete za obavezama, mada ljubav jednog jarca tera svoje. Nikako da mu se okrenete i pokazete da ga volite. Sledi vam ditrektan susret oci u oci. Isve ce vam oboma biti jasno. Vasi ce pogledi reci sve sto niste imali hrabrosti ni jedno, ni drugo.

Stranice: 1 2