Ova tri znaka ce do kraja sedmice naci svoju srodnu dusu!

Ova tri znaka ce do kraja sedmice naci svoju srodnu dusu!

2024-06-02 0 By Admin

VAGA

Jedna ce vam osoba postati ljubav u jednom momentu.Neocekivano, ali sigurno ce postati sve vase.Pocev od zelja i prioriteta, vase ce srce da kuca u smeru  gde je ona. Kad ljubav pocne kucati, razum gubi svoju funkciju da zrelo rasudjuje.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da budete veseli i cili, ali nadjite nacina. Ako budete pokazivali svoje namere da se zabavljate.Budite neko ko ce voditi glavnu rec.Od vas se ocekuje da budete spremni da odgovorite na sve zahteve  koje vam neko postavlja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jasno da cete zeleti da se sretnete sa nekim i da ga naterate da vas on zavoli. I vi biste cinili sve da doprinesete toj ljubavi i sreci.Ne biste se kladili da necete uspeti ali se nikada ne zna. Zato pokusajte da date sve od sebe,kakone biste kasnije zalili sto niste pokusali.

 

JARAC

Imate potrebu da menjate neke stvari u svom zivotu. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da slusate glas svog srca jer vam sledi pocetak necega novog. Ovo ce zaista biti jedan lep pocetak u vasem zivotu.Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen.

 

VODOLIJA

Naredni period vam nece doneti nista posebno.Ali, to ne znaci da treba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni.  Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za velika desavanja. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao.

 

RIBE

Ljubomora vam je veliki problem. Tako ce ostati i u danima koji su pred nama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, ali znajte da morate da cuvate ono sto imate. Sreca ce biti vase drugo ime u danima koji su pred nama. 

Stranice: 1 2