Tarot citanje:Jednom znaku prognozira mogucnost da dobije novac i obogati se!

Tarot citanje:Jednom znaku prognozira mogucnost da dobije novac i obogati se!

2024-06-01 0 By Admin

VAGA

Imate neke stvari u planu  za naredni period i vi cete ih i sprovesti u delo. Ako ste se dvoumili, sada cete pokazati da cete biti zreli i odgovorni.Bas na nivou zadatka u pozicji u kojoj cete se naci.Vasa sreca tek sledi i vreme je da se okrenete  sebi i licnim zeljama.

 

SKORPIJA

Vama se sve okrece oko vas i vreme je da pokazete svoju moc Radili ste i zaradili ste novac, ali cete i jos nesto dobiti sa strane kao bonus. Kada sve saberete bicete opcinjeni sveukupnim rezultatima.Vasa sreca ce trenutno biti veca nego ikada, pa  nadjite vreme i za drugu stranu zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Budite spremni na kritike koje vas cekaju po tarot citanju. Vec mozda znate od koga ce i doci, a to znaci da ste i svesni da ste ih zaradili. Pokazite malo vise  takta u nekim situacijama u koje cete opet upadati bez razloga i pravog povoda.Vase srce nece biti spremno da reaguje u momentu.

 

JARAC

Imate zelju da se sretnete sa jednom ribom, a ona vas  uporno izbegava. Moracete da se potrudite da joj pridjete otvorenog srca i budete  spremni da se vasa osecanja pokazu na delu.  Zasto vise bezite i idete  napred bar za korak ispred nje? Jasno vam stoji na umu da pokazete sta cete dalje.

 

VODOLIJA

Nema vise bezanja i cutanja za radi nekog prividnog mira.Od vas se ocekuje da kazete konacno sta mislite.Jedna osoba vas drzi uza sebe i kao da  vrsi pritisak na vas. Mnogo ste bolecivi prema njoj  ali cete morati da pokazete svoj stav. Tarot citanje ukazuje na  to da cete morati  sami odluciti.

 

RIBE

Niste ni svesni da se  morate vise  truditi prema jednoj osobi.  Zeli vasu blizinu, a vi je stalnoignorisete. Mozda vas  tarot  upozorava da se morate odluciti sta da cinite. Ako osecate bilo sta, i imate neku nameru sa njome, pokazite  to! Ne kidajte joj srce na komade, recite sta osecate!

Stranice: 1 2